Ελληνιάδης: «Ο κόσμος της Ηλείας είναι η δύναμη του Κοροίβου»

Ο Σταύρος Ελληνιάδης χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας την νίκη του Κοροίβου επί του Άρη, ζήτησε την στήριξη της ομάδας από το φίλαθλο κοινό της Αμαλιάδας και είπε για τον Χάρη Μαρκόπουλο ότι στο μέλλον θα δουλέψει σε υψηλό επίπεδο.

«Πετύχαμε μια νίκη ιστορικής σημασίας, απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι ο Άρης και αναμένεται να αποδειχθεί καθοριστική στη συνέχεια», επισήμανε ο μάνατζερ του Κοροίβου και τόνισε: «Στον Κόροιβο γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, στην πρώτη του συμμετοχή στην Α1 και χρειάζεται στήριξη από το φίλαθλο κοινό. Η παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια είναι καταλυτική και περιμένουμε ανάλογες σκηνές καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Εξάλλου, ο κόσμος της Ηλείας είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας. Η μεθοδικότητα και η συνέπεια της διοίκησης αποτελούν τα ιδανικά εχέγγυα για την καθιέρωση στα μεγάλα σαλόνια. Ο Χάρης Μαρκόπουλος είναι μπροστάρης στο μεγάλο εγχείρημα και δείχνει πως στο μέλλον θα είναι ένας προπονητής που θα δουλέψει σε υψηλό επίπεδο. Άλλωστε το μήλο πέφτει κάτω απ’ τη μηλιά».

«Η πορεία μας μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητική και ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια», συνέχισε ο Ελληνιάδης και παρατήρησε: «Το σημαντικότερο είναι να μείνουμε ενωμένοι και στις δύσκολες στιγμές που σίγουρα θα έρθουν στη διάρκεια ενός πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα