Έτοιμοι όλοι και για όλα

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ένα καθοριστικό για τη σεζόν χρονικό διάστημα αγώνων και ο Μίτσελ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους για τα παιχνίδια που ακολουθούν, καθώς τόσο ο Χόρχε Μπενίτες όσο και ο Δημήτρης Σιόβας προπονούνται κανονικά και είναι έτοιμοι να προσφέρουν. 
 
Ο Ισπανός τεχνικός είδε χτες τον Σιόβα να μπαίνει σε κανονικό ρυθμό και τον υπολογίζει για τη συνέχεια, όπως φυσικά και τον Αμπιντάλ που επέστρεψε από την Βαρκελώνη ον πρώτο λόγο για τη θέση του αριστερού στόπερ. 
 
«Δίνουμε το 100% στις προπονήσεις», είναι το σύνθημα του Ισπανού που προετοιμάζει την ομάδα σαν να πρόκειται να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι του Σαββάτου στην Ξάνθη, παρότι επί του παρόντος υπάρχει η απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων. Και βέβαια το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στραμμένο στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Ατλέτικο, την άλλη εβδομάδα στη Μαδρίτη. 
 
Σιγά σιγά θα αρχίσουν να επιστρέφουν και οι διεθνείς, ώστε να είναι πλέον όλοι οι παίκτες στο Ρέντη και να μπει στο φουλ η προετοιμασία. 
 
Σε διοικητικό επίπεδο αναμένονται οι εξελίξεις στα «καυτά» ζητήματα των τελευταίων ημερών, με τον Β. Μαρινάκη έτοιμο να καταθέσει στον αθλητικό Εισαγγελέα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και τον οδήγησαν στις καταγγελίες της περασμένης εβδομάδας στο συμβούλιο της Λίγκας. 
 
Τα μεταγραφικά μπαίνουν σε δεύτερο πλάνο, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει τις υποθέσεις παραμονής των Μιλιβόγεβιτς αι Αφελάι, ενώ περιμένει και τις αποφάσεις των δικαστηρίων στο Μεξικό για την υπόθεση του Πουλίδο .

Σχετικά άρθρα