Σοκ στην Κυψέλη: Ανδρας έπεσε στο κενό από την ταράτσα πολυκατοικίας

18 Νοεμβρίου 2014

Πανικόβλητοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν την Πυροσβεστική αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όταν το πρωί άκουσαν έναν τρομακτικό θόρυβο στον φωταγωγό δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ήταν το σώμα ενός από τους γείτονές τους

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πολυκατοικία που βρίσκεται στον αριθμό 42 της οδού Σκοπέλου.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε άμεσα και στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα της υπηρεσίας με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να φτάσουν κοντά στον άτυχο άνδρα.

Δυστυχώς ο άνδρας, σύμφωνα με τους άνδρες της πυροσβεστικής, που κατάφεραν να τον προσεγκίσουν είναι νεκρός.

Οι πρώτες πληροφορίες  σύμφωνα με γνωστό site μιλούν για έναν άνδρα πολωνικής καταγωγής που έμενε στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν δυστυχώς για διάφορα προβλήματα στην προσωπική ζωή του άνδρα, πληροφορίες που οδηγούν σε αυτοχειρία

EΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νεκρός ανασύρθηκε, λίγο μετά τις 7 το πρωί, από συνεργείο της πυροσβεστικής ένας άνδρας πολωνικής υπηκοότητας, περίπου 45 ετών, που έπεσε από φωταγωγό πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε, στον οδό Σκοπέλου 42 στην Κυψέλη.

Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής μαζί με αστυνομικούς, οι οποίοι ερευνούν τις αιτίες της πτώσης και του θανάτου του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετώπιζε οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που οδηγεί στο ενδεχόμενο αυτοχειρίας.

Madata.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...