Συμβουλές Κάμπος παρά τη νίκη

Το κλίμα στον Άρη είναι πολύ ανεβασμένο μετά και τη νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 1-0, με την οποία έπιασε στη 2η θέση την Καβάλα και το Σουφλί. Το γκολ τις νίκης για τους Θεσσαλονικείς πέτυχε ο Ατματσίδης στο 56ο λεπτό. Στη Βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής βρίσκεται πάντα ο Πανσερραϊκός.

 

Οι εμφανίσεις του Άρη μπορεί να μην πείθουν και να μην ξεφεύγουν από την γενικότερη μετριότητα, ωστόσο, έχουν προς το παρόν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορούμε να θυμηθούμε άλλωστε πως και η ΑΕΚ στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα δεν παρουσίαζε καλό θέαμα στους φιλάθλους της ωστόσο έπαιρνε τις νίκες.

 

Ο Πάουλο Κάμπος κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να χαρίσει στον Άρη τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του όμως γνωρίζει ότι δεν θα σημαίνει τίποτα αν το σερί δεν διευρυνθεί και οι κίτρινοι δεν βρεθούν σύντομα σε ρόλο οδηγού στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Έτσι κατά τη διάρκεια της χτεσινής προπόνησης τους ζήτησε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να μην επαναπαυθούν στο ελάχιστο καθώς η κατάσταση θα δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο. Η προετοιμασία, άλλωστε, για το ματς της Κυριακής στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματς βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς.

 

“Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Οι αντίπαλοι σιγά-σιγά δένουν σαν ομάδα και δουλεύουν περισσότερο. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε καθόλου…”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος στην ολιγόλεπτη ομιλία του προς τους παίκτες πριν την προπόνηση.

 

Σχετικά άρθρα