Στην Ρώμη οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού για το Marketing του Πόλο

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε στην συνάντηση των ομάδων που απαρτίζουν τους δυο ομίλους του LEN Champions League, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, από την κ. Τσιλιγκίρη, Γενική Διευθύντρια του συλλόγου, και τον κ. Ζαζάνη, εκπρόσωπο του νεοσύστατου τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Ολυμπιακού. Η συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ιταλικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας στην Όστια της Ρώμης, είχε ως θέμα τις αλλαγές στα θέματα Marketing, τηλεοπτικών δικαιωμάτων αλλά και των νέων υπηρεσιών που θέλει να εφαρμόσει από φέτος η LEN σχετικά με το live score όλων των αγώνων. Στο meeting οι εκπρόσωποι των ομάδων είχαν την ευκαιρία να δουν και το νέο website που ετοιμάζει η ομοσπονδία και θα περιέχει όλες τις πληροφορίες για τους αγώνες και τις ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League

Η LEN θέλοντας να αναπτύξει το κομμάτι της προβολής του Champions League, έχει δημιουργήσει ένα “κανάλι” στην πλατφόρμα βίντεο dailymotion, στο οποίο μετά τους αγώνες θα “ανεβαίνουν” τα highlights όλων των αγώνων αλλά και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Μια ακόμα, πιο σημαντική ενέργεια της LEN είναι η δημιουργία ενός website, αφιερωμένο εξαιρετικά στο Champions League, μέσα από το οποίο οι φίλοι του πόλο θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη όλων των αγώνων των δυο ομίλων, αλλά και να βρουν όλες τις πληροφορίες που θέλουν σχετικά με την διοργάνωση (βαθμολογίες, πρόγραμμα αγώνων κ.α.) αλλά και τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή. Το site αυτό, θα είναι φιλικό προς κινητές συσκευές, smart phones και tablets.

 
Η Διευθύντρια του Ολυμπιακού κ. Τσιλιγκίρη δήλωσε σχετικά:

“Γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, για αναβάθμιση του αθλήματος του Πόλο. Η Len, από την πρώτη μέρα που δημιούργησε τον θεσμό των Wild Cards, προσπαθεί να δομήσει με αρχές μάρκετινγκ το άθλημα του πόλο σε ένα αθλητικό προϊόν, το οποίο θα είναι πιο ελκυστικό για τον θεατή και τους χορηγούς. Αν και η σκέψη είναι πολύ καλή, θα πρέπει ωστόσο, να γίνουν πιο αποφασιστικά βήματα από μέρους της ομοσπονδίας για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και σίγουρα, να συμβάλλει περισσότερο και οικονομικά προς τα σωματεία, για να τα βοηθήσει να τον υλοποιήσουν. Σίγουρα η δημιουργία ενός site αποκλειστικά για την διοργάνωση του LEN Champions League, το οποίο θα περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες και τις ομάδες, κάτι που κατά το παρελθόν ήταν πολύ δύσκολο να βρεις, αποτελεί από μόνο του ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση του αθλήματος αλλά και της διοργάνωσης.”

Σχετικά άρθρα