Σκέψεις για «εμπάργκο»

Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής τηςFootball League ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στην ΑΕΚ, ο Αλέξης Κούγιας ποντάρει αρκετά. Κυρίως στην αθρόα προσέλευση των οπαδών της ΑΕΚ στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, προκειμένου να γεμίσουν τα ταμεία της ομάδας του με… ζεστό «κιτρινόμαυρο» χρήμα. Άλλωστε από πέρσι όπου δίνουν το «παρών» οι φίλοι του «δικεφάλου» σημειώνεται ρεκόρ προσέλευσης και ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα κάθε εισιτήριο κοστολογείται τουλάχιστον 15 ευρώ.

Στην ΑΕΚ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι στάση θα κρατήσουν, αλλά υπάρχει σκέψη για… εμπάργκο, προκειμένου να μην έχει οικονομικά οφέλη ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής. Το… πρόβλημα είναι πως οι οπαδοί του «δικεφάλου» έχουν αποδείξει ότι δεν αφήνουν μόνη την ομάδα τους, οπότε το δίλημμα είναι τεράστιο.

Δεν υπάρχει θέμα… βράβευσης

Στην πρόσφατη ανακοίνωση πρόσκληση του Αλέξη Κούγια προς την ΑΕΚ και τον κόσμο της, είχε γνωστοποιηθεί, ότι στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στην «Ένωση» θα βραβευτεί από τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Πάτρας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φυσικά εννοείται πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να μετέχει η ΑΕΚ και ο Εκτελεστικός της Διευθυντής σε μία τέτοια φαρσοκωμωδία, μετά τη στάση του κ. Κούγια και την επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος της «Ένωσης».

Σχετικά άρθρα