Μαρκόπουλος: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19:00) δοκιμάζεται απέναντι στην Καρσίγιακα της οποίας είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 87-81.
Ο δικέφαλος καλείται τώρα εντός έδρας να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων του Eurocup και ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως το παιχνίδι αυτό είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο της Τουρκιάς.
Μάλιστα ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε πως η Καρσίγιακα είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ και ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός για να πάρει τη νίκη.
«Η Καρσίγιακα είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και παίζει πολύ καλό μπάσκετ με σκληρή και δυνατή άμυνα. Προσπαθεί να κάνει κάποιες αλλαγές στην άμυνα για να μπερδέψει τον αντίπαλο, ενώ στην επίθεση έχει συνεχόμενη κίνηση και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την ομάδα», είπε αρχικά ο Μαρκόπουλος.
Και συνέχισε λέγοντας πως «Θέλουμε να είμαστε πολύ δυνατοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και να έχουμε καθαρό μυαλό για να μη δώσουμε χώρο στους αντιπάλους».
Ο Μαρκόπουλος όταν του ζητήθηκε να κάνει τη σύγκριση αυτής της αναμέτρησης με εκείνη της Τουρκίας είπε πως «Είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε εμείς αυτούς και αυτοί εμάς και θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στην επίθεση έχουν παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να δημιουργήσουν κάτι και θέλει προσοχή».
Για το αν πιστεύει πως θα επηρεάσει η αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είπε πως: «Θα φανεί, εμείς συνεχίσαμε με προπόνηση εκείνη την ημέρα, σίγουρα ένα παιχνίδι είναι διαφορετικό από μία προπόνηση. Θα δούμε».
Για την κατάσταση του Μαργαρίτη: «Έχει μπει περίπου στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ελπίζουμε ότι αύριο θα είναι καλύτερα».

Σχετικά άρθρα