Η Βραζιλία… έσπασε το σερί της Αυστρίας (video)

Η Βραζιλία συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με τον Κάρλος Ντούνγκα, καθώς νίκησε και την Αυστρία σε φιλικό που έγινε στην Αυστρία. Έτσι, η «σελεσάο» πέτυχε την 6η σερί νίκη, μετά το Μουντιάλ, σε ισάριθμα φιλικά της. Η γηπεδούχος έχασε μάλιστα μετά από περίπου ένα χρόνια και 9 αγώνες (φιλικά και επίσημα), αφού και στα προκριματικά του EURO 2016 στον 7ο όμιλο είναι στην 1η θέση με 10 βαθμούς (3-1-0).

Η Αυστρία είναι πάνω από ένα χρόνο αήττητη (9 αγώνες), στα προκριματικά του EURO 2016 μετράει στον 7ο όμιλο 3-1-0 (τέρματα 5-2), ούσα στην 1η θέση. Είναι σε θέση να σκοράρει… Το ίδιο μπορεί να κάνει και η Βραζιλία στην Βιέννη, η οποία με τον Κάρλος Ντούνγκα στον πάγκο της μετράει πέντε σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ! Τελευταίο… θύμα της η Τουρκία με 4-0 εκτός! Τρία ματς έχουν παίξει οι δυο ομάδες στο παρελθόν στην Αυστρία και η ιστορία «γράφει» 0-1-2…

Η Βραζιλία προηγήθηκε στο 64’… Μετά εκτέλεση κόρνερ του Οσκάρ από αριστερά, ο Νταβίντ Λουίζ σκόραρε με κεφαλιά! Η Αυστρία ισοφάρισε στο 75’ με τον Ντράγκοβιτς να εκτελεί εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Βάιμαν από τον Οσκάρ. Το νικητήριο γκολ της «σελεσάο» ήρθε από τον νεοεισελθόντα Φιρμίνο στο 83’…
Οι συνθέσεις
ΑΥΣΤΡΙΑ: Άλμερ (46′ Ραμαζάν Ερκάν), Κλάιν, Ντράγκοβιτς, Χίντερεγκερ, Φουχς, Ίλσανκερ, Βελί Καβλάκ, Χάρνικ (88′ Πρεντλ), Αρναούτοβιτς (77′ Ούλμερ), Γιουνούζοβιτς (72′ Βάιμαν), Οκότιε (52′ Ζάμπιτσερ).
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Ντανίλο, Μιράντα (28′ Τιάγκο Σίλβα), Νταβίντ Λουίζ, Φιλίπε Λουίς, Λουίζ Γκουστάβο, Φερναντίνιο (82′ Καζεμίρο), Οσκάρ (77′ Φρεντ), Ουίλιαν (63′ Ντόουγκλας Κόστα), Νεϊμάρ (93′ Μαρκίνιος), Λουίζ Αντριάνο (62′ Ρομπέρτο Φιρμίνο).

 

Σχετικά άρθρα