Προετοιμάζεται για Βαλένθια ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό τα προβλήματα δεν έχουν τέλος. Αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βγήκε από την κλινική όπου νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού και απουσίασε από τον πάγκο της ομάδας του στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, έμαθε τα μαντάτα για τον Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού δεν θα δώσει το παρόν στα παιχνίδια με Βαλένθια και ΠΑΟΚ καθώς διαγνώστηκε ότι ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο χέρι. Ο Κατσίβελης θα ακολουθήσει θεραπεία και αναμένεται η επιστροφή του την ερχόμενη εβδομάδα. Από την άλλη μεριά Ο Γιώργος Πρίντεζης ανεβάζει σιγά σιγά στροφές καθώς έβγαλε μέρος της προπόνησης χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση. Η αποθεραπεία του διεθνούς φόργουορντ του Ολυμπιακού εξελίσσεται ομαλά και έχει μπει στο τελικό της στάδιο. Από την άλλη μεριά ο Ματ Λοτζέσκι ο οποίος ανανέωσε για 1+1 χρόνια με τους ερυθρόλευκους έκανε λίγο τρέξιμο και μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του.

Στις 15:30 σήμερα ο Σφαιρόπουλος θα βρεθεί στην αίθουσα Τύπου του ΣΕΦ για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Βαλένθια. Αμέσως μετά το τέλος της στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού θα μεταδοθεί η εκπομπή Red Euroleague στην οποία θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μάτζαρης.

Σχετικά άρθρα