Προπόνηση με διεθνείς και… ιατρικό δελτίο

Με όλους τους διεθνείς παρόντες πραγματοποιήθηκε η αποψινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος στο ματς της Σλοβακίας αποχώρησε με ενοχλήσεις στην κατάφυση του δικέφαλου τένοντα στο αριστερό πόδι, το πρωί έκανε γενικές εξετάσεις από το τιμ της εθνικής του ομάδας και το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος αγωνίστηκε σε δύο 90λεπτα με την Ρουμανία, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, όπως και οι Στέφανος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Γλύκος που έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς κι έκανε θεραπεία ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα έβγαλε τα ράμματα στο δάκτυλο του ποδιού του και ξεκίνησε τρέξιμο. Ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε αποθεραπεία λόγω αιματώματος στη γάμπα που προήλθε από χτύπημα.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμμετείχε κανονικά την προπόνηση που περιελάμβανε δουλειά στην τακτική με οικογενειακό δίτερμα. Τέλος, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που την Τρίτη το βράδυ υπεβλήθη σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Εθνικής Νέων έχει υποστεί ρήξη έξω θυροειδούς συνδέσμου.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Σχετικά άρθρα