Τί τρέχει με τον Μέσι;

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να απασχολεί στη Βαρκελώνη σχετικά με το μέλλον της καριέρα του! Ο πατέρα (και μάνατζερ) του διεθνούς παίκτη έκανε δηλώσεις και προσπάθησε να βάλει τέλος στη φημολογία που θέλει τον γιο του να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα.
Την ίδια ώρα, ο Τύπος στην Καταλώνια αναφέρει πως συναντήθηκε με τον πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοζέπ Μαρία Μπερτομέου…

Να θυμίσουμε πως ο Λιονέλ Μέσι σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει-κάποια στιγμή-από την Μπαρτσελόνα. Λόγφια που προκάλεσαν πολλές φήμες! Κάποιοι… όρισαν και ημερομηνία του «αντίου» του στην ισπανική ομάδα.

Έτσι, ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του «Λίο» έκανε δηλώσεις και προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις. Ξεκαθαρίζοντας πως πρόθεση του Αργεντινού είναι να… γεράσει στη Βαρκελώνη.
«Το μόνο που σκέφτεται είναι να παραμείνει εδώ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ο Λέο είναι ευτυχισμένος και δεν του περνάει καν απ’ το μυαλό να φύγει. Φυσικά, αν έρθει κάποια στιγμή ο σύλλογος και μας πει πως έχει στα χέρια του μια πρόταση και θέλουμε να σε δώσουμε, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Αλλά σήμερα δεν υπάρχει καν η σκέψη για κάτι τέτοιο» τόνισε ο πατέρας του Μέσι στη «Vanguardia».
Λέτε να γίνονται… όλα για νέο συμβόλαιο; Είπαμε, ο Τύπος της Βαρκελώνης αναφέρει πως υπάρχουν και επαφές των δυο πλευρών…    

Σχετικά άρθρα