Ο «ψημένος» Καμαρά και ο… φευγάτος Πέτριτς

20 Νοεμβρίου 2014

Ο σέντερ φορ από τη Σιέρα Λεόνε Αλχασάν Καμαρά αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού. Ο αφρικανός επιθετικός με το προσωνύμιο «Κρέσπο» εντυπωσιάζει με τη φανέλα της μικρομεσαίας Ερεμπρο στο σουηδικό πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 14 γκολ σε 19 συμμετοχές και διαθέτει εκείνα τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που θέλει να προσθέσει στην επίθεση του Τριφυλλιού ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου .

 

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων Νίκος Νταμπίζας είχε κάνει σημαντική προεργασία στην υπόθεση του 21χρονου φορ, ο οποίος βλέπει τον Παναθηναϊκό ως ένα ψηλότερο σκαλοπάτι στην καριέρα του. Επί της ουσίας, έχει «ψηθεί» για να φορέσει τη φανέλα του Τριφυλλιού, ενώ και οι οικονομικές απαιτήσεις του δεν είναι απαγορευτικές για την ΠΑΕ καθώς το συμβόλαιο που ζητεί κυμαίνεται γύρω στις 150-200.000 ευρώ.

 

Το βασικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καμαρά στον Παναθηναϊκό υψώνεται με τις απαιτήσεις της Ερεμπρο, η οποία έχει συμβόλαιο με τον παίκτη μέχρι το 2016 και σε πρώτη φάση αξιώνει περίπου 500.000 ευρώ. Οι Πράσινοι από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να ρίξουν την τιμή, δεδομένου ότι τα χρήματα δεν τους περισσεύουν, προσφέροντας στους Σουηδούς ένα υψηλό ποσοστό από τη μεταπώληση του ποδοσφαιριστή (περίπου 10-20%) συν κάποια χρήματα 200-300.000 ευρώ σε αρκετές δόσεις.

 

Αλληλένδετη πάντως με την περίπτωση του Καμαρά είναι η εξέλιξη της υπόθεσης του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει με την αγωνιστική παρουσία του. Οι Πράσινοι εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα καθώς διαθέτει κι ένα από τα «βαριά» συμβόλαια. Ωστόσο αναζητείται η κατάλληλη φόρμουλα διότι χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί προκειμένου να μην χαλάσει η σχέση με τον παίκτη. Το καλύτερο σενάριο είναι να βρεθεί ομάδα στην οποία θα επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του ο Κροάτης αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, παρά τα χθεσινά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Κολωνίας.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ