Ετοιμάζεται για Ξάνθη με αλλαγές

Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη, παρότι σήμερα αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για το αν θα γίνει τελικά η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Μίτσελ να σκοπεύει να προφυλάξει κάποιους παίκτες του που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις ενόψει και του αγώνα με την Ατλέτικο. 
 
Ο Τζίμι Ντουρμάζ επέστρεψε με ενοχλήσεις από την Εθνική Σουηδίας και σήμερα θα φανεί πόσες μέρες θα λείψει, αλλά πολύ δύσκολα υπολογίζεται για τα επόμενα παιχνίδια. Ο Ντελβέν Εντινγκά που προκρίθηκε με το Κονγκό στο Κόπα Άφρικα και θα λείψει για ένα μήνα τον χειμώνα, αλλά και ο Ματιέ Ντοσεβί επιστρέφουν σήμερα από την Αφρική άρα αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τη Θράκη.
 
Ανάσες αναμένεται να πάρουν και ο Αφελάι με τον Ελαμπντελαουί που επίσης είχαν διεθνείς υποχρεώσεις, ενώ για τον Κασάμι οι αποφάσεις θα ληφθούν αυτό το διήμερο όταν και θα φανεί σε τι κατάσταση είναι ο διεθνής Ελβετός που στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού ήταν εκτός πλάνων Μίτσελ. 
 
Ο Ισπανός είχε τετ-α-τετ και με τον Μήτρογλου που δείχνει άλλο πρόσωπο στις τελευταίες προπονήσεις και έτοιμος να δικδικήσει ξανά θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ πλέον είναι διαθέσιμοι και έτοιμοι για να παίξουν το Σάββατο ο Μπενίτες, ο Σιόβας και ο Φορτούνης

Σχετικά άρθρα