«Πόρτα» Σαμαρά σε Τσίπρα

20 Νοεμβρίου 2014

Η συζήτηση για τα περί συνάντησης του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά το αυτονόητο της πολιτικής πράξης, έγινε σε επίπεδο τηλεπαραθύρων. 

Το επιτελείο Σαμαρά μέσω της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη και του γραμματέα της ΝΔ Άνδρεα Παπαμιμίκου, έκλεισε άρον-άρον κάθε συζήτηση για το ενδεχόμενο να περάσει την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας με το επιχείρημα ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα να γίνει μία τέτοια συνάντηση από τη στιγμή που η Κουμουνδούρου - μέσω κορυφαίων στελεχών της - έχει βάλει συγκεκριμένη «ατζέντα»: Συμφωνία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκλογές, γιατί όχι και... παραίτηση Σαμαρά. 

Άλλωστε όπως εξηγούσε στο Real.gr ανώτατη κυβερνητική πηγή, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να προσθέσει αστερίσκο σε μια «μη συνάντηση» βάζοντάς της την ταμπέλα μιας προκαταρκτικής διαδικασίας που θα οδηγήσει σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών στο οποίο όλοι θα διαφωνήσουν με όλους για καίρια ζητήματα της διαπραγμάτευσης -όπως για παράδειγμα -η βιωσιμότητα του χρέους. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο real.gr

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ