Παντελιάδης: «Πρότυπό μου ο Πουγιόλ»

Προσκεκλημένος του ΟΠΑΠ στην κλήρωση του ΛΟΤΤΟ ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Παντελιάδης .

Ο αριστερός μπακ των Αρκάδων βοήθησε στην κλήρωση που μεταδόθηκε απευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό Star και μίλησε για τα πρότυπά του, τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και τους στόχους του με τον Αστέρα.

 

Ο αμυντικός του Αστέρα μίλησε για τους καλύτερους Ελληνες της θέσης του, τον δυσκολότερο αντίπαλο, το πρότυπό του αλλά και τους στόχους της ομάδας. 

«Οι Γεωργάτος και Φύσσας πιστεύω πως ήταν από τους καλύτερους στη θέση του αριστερού μπακ. Πρότυπό μου είναι ο Πουγιόλ τον οποίο και θαυμάζω. Οσο για τον δυσκολότερο αντίπαλο που αντιμετώπισα θεωρώ πως είναι ο Βιερίνια. Κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στο εξωτερικό σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως για παράδειγμα της Ιταλίας. Οι βλέψεις μας με τον Αστέρα είναι υψηλές. Επόμενος αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ, θα είναι δύσκολο ματς, όμως είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε με επιτυχία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά άρθρα