Ξέσπασε πυρηνικός πόλεμος!

Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη στο ΟΑΚΑ έχει ολοκληρωθεί εδώ και μία περίπου ώρα και το ξεκάθαρο συμπέρασμα που μπορεί να βγει είναι ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα. Δεν είναι διατεθειμένος να κάνει συμβιβασμούς και έχει –τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει- και άλλα στοιχεία στα χέρια του.

Αν επιχειρήσει κάποιος να κατατάξει σε κατηγορίες τα όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, μπορεί να τα χωρίσει σε δέκα:

* Στην ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε με χαρακτηρισμούς και καταγγελίες εις βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν πολλές υποκατηγορίες αφού ο κ. Μελισσανίδης αναφέρθηκε σε πολλά θέματα.

* Στην υπόθεση της επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο, όπου παραδέχθηκε ότι του τηλεφώνησε, αλλά διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή με την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε στημένη.

* Στις καταγγελίες που έκανε για παραρτήματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εμπλέκοντας τουλάχιστον τρεις ομάδες της Super League. Μάλιστα αναφέρθηκε και στις παράνομες συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα.

* Στο παράνομο στοιχηματισμό στη Μαλαισία σε αγώνες της Super League και συγκεκριμένα σε τρία ματς στα οποία η μία εκ των δύο ομάδων ήταν ο Ολυμπιακός.

* Στο οικοδόμημα της ΕΠΟ, για το οποίο κατήγγειλε περίεργους διορισμούς και κινήσεις.

* Για την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ .

* Στις επιθέσεις σε δημοσιογράφους και στον χρηματοδοτούμενο Τύπο.

* Στα πορίσματα από την εισαγγελική έρευνα του Εισαγγελέα Κορέα, η οποία έχει μείνει στάσιμη.

* Σε μία εξωποδοσφαιρική υπόθεση που αφορά διακίνηση ναρκωτικών.

* Στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ με τα όσα παρασκηνιακά συνέβησαν στο παρελθόν και συμβαίνουν τώρα.

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και το μόνο δεδομένο είναι ότι όπως έχουν τα πράγματα θα είναι τραγελαφικό και κωμικοτραγικό το Σαββατοκύριακο να γίνουν αγώνες σε οποιαδήποτε κατηγορία. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μπει σε μία σκοτεινή περίοδο και πρέπει πάση θυσία να ξεκαθαρίσουν όλα άμεσα.

Σχετικά άρθρα