Φιλικό με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ!

Από τη στιγμή που αναβλήθηκαν (ξανά) όλα τα πρωταθλήματα, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να μείνει ανενεργή για ακόμα μία εβδομάδα. Άλλωστε οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα που άρχισαν προετοιμασία στα μέσα Ιουλίου και έχουν δώσει το τελευταίο τους παιχνίδι στις 2 Νοεμβρίου, έχουν ήδη χάσει το ρυθμό τους. Προκειμένου λοιπόν να… συνέλθουν μετά από αστραπιαίες κινήσεις κλήθηκε φιλικό με τον Παναθηναϊκό για το Σάββατο στο ΟΑΚΑ!

Η ανακοίνωση:

“Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ φιλικός αγώνας μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών ενώ θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους εκπροσώπους του Τύπου».

Φυσικά το συγκεκριμένο φιλικό αναδεικνύει και κάποια άλλα πράγματα. Το ότι για παράδειγμα ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, υπάρχει σύμπνοια απόψεων για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Σύμμαχος» σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εκφράστηκε θετικά στην… πρόχειρη σκέψη του Δημήτρη Μελισσανίδη να αναλάβει πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Καραγκούνης…

Σχετικά άρθρα