Ανστελότι: «Δεν θα πάρουμε παίκτη για τον… Μόντριτς»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Λούκα Μόντριτς, λέγοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πάρει άλλον παίκτη τον Ιανουάριο για να καλύψει το κενό του. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η απουσία του Κροάτη άσου, που τραυματίστηκε σε αγώνα της εθνική του, μπορεί να καλυφθεί από το υπάρχον ρόστερ.

Ο Λούκα Μόντριτς θα είναι πολλούς μήνες εκτός δράσης, αλλά ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε σίγουρος για το «βάθος» τους ρόστερ της «βασίλισσας», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Radio Nacional de Espana».

«Όχι, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα αγοράσει κάποιον παίκτη τον Ιανουάριο επειδή είμαστε ικανοί να αντικαταστήσουμε τον Μόντριτς. Έχουμε και άλλους σημαντικούς παίκτες για τέτοιου είδους καταστάσεις. Την προηγούμενη σεζόν αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα όταν τραυματίστηκε ο Κεντίρα. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, θα βρούμε τη λύση εκ των έσω. Έχουμε επιλογές. Μπορεί να πάρει τη θέση του (σ.σ. του Μόντριτς) ο Κεντίρα, ο Ιγιαραμέντι, μέχρι και ο Ίσκο που δεν έχει παίξει ποτέ τόσο πίσω, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει σε κάποια παιχνίδια. Τέλος, έχουμε και τον Μεδράν, τον μικρό από την Καστίγια (σ.σ. η Β’ ομάδα της Ρεάλ), που τα πάει πολύ καλά. Μπορεί να αποτελέσει και αυτός μια επιλογή», ανέφερε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης και διαβεβαίωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης του δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παρά την πολύμηνη απουσία του Μόντριτς.

Στα αγωνιστικά να πούμε ότι η πρωτοπόρος Ρεάλ αντιμετωπίζει την «νεοφώτιστη» Εϊμπάρ εκτός έδρας το Σάββατο στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον Κάρλο Αντσελότι να προορίζει τον Σάμι Κεντίρα πλέον για βασικό…

Σχετικά άρθρα