Σοκ με Μπλιντ!

Πολύ πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι ο τραυματισμός που υπέστη ο Ντέιλι Μπλιντ στο γόνατό του, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο Ολλανδός άσος να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες! Αυτό σημαίνει ότι ο Ντέιλι Μπλιντ θα χάσει όλη τη σεζόν, είδηση που αποτελεί πλήγμα και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Τα κακά μαντάτα έγινε γνωστά από τον Λουίς Φαν Χάαλ. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» μίλησε την Πέμπτη, εν όψει του ενόψει του μεγάλου αγώνα και ανακοίνωσε πως το πρόβλημα του Ντέιλι Μπλιντ είναι πιο πολύ σοβαρό, σε σχέση με τις πρώτες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για απουσία ενός μήνα! Ο Ολλανδός προπονητής υπογράμμισε πως ο διεθνής άσος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι και έξι μήνες.

Τώρα, ο Ντέιλι Μπλιν θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις, που θα του γίνουν σε δέκα μέρες… Όπως είπαμε, ο τραυματισμός του διεθνούς άσου προήλθε απ’ το ματς της εθνικής Ολλανδίας με την Λετονία για τα προκριματικά του EURO 2016, και ήδη έχει τοποθετηθεί νάρθηκας στο γόνατο του πρώην παίκτη του Άγιαξ!

Σχετικά άρθρα