Κανονικά ο Ολαϊτάν!

Μια πολύ ευχάριστη είδηση στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Μάικλ Ολαϊτάν προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, για πρώτη φορά μετά το σοβαρό περιστατικό με την υγεία του στο ντέρμπι της περασμένης περιόδου εναντίον του Παναθηναϊκού.

Ο Νιγηριανός επιθετικός πάει το τελευταίο διάστημα από το καλό στο καλύτερο και ήδη έχει μπει στην τελική ευθεία η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Μίτσελ είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, καθώς και ο Ντουρμάζ δεν έχει κάτι σοβαρό. Η προετοιμασία πλέον στρέφεται αποκλειστικά για το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με την Ατλέτικο, καθώς από το μεσημέρι η ομάδα ξέρει ότι δεν θα γίνει το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Αρχικά, οι παίκτες ξεκίνησαν με ασκήσεις τεχνικής, ενώ στην συνέχεια εστίασαν στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας και της πίεσης στον αντίπαλο, με σχετικές ασκήσεις. Το πρόγραμμα στην συνέχεια περιελάμβανε κυκλοφορία της μπάλας, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με μονομαχίες 3 εναντίον 2 σε μικρό χώρο (άμυνα-επίθεση και γρήγορη αντίδραση).

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Σχετικά άρθρα