Έτοιμος να παίξει ο Ζιρού

Τα καλά νέα στην πορεία της αποθεραπείας του Ολιβιέ Ζιρού συνεχίζονται και ο Γάλλος άσος είναι έτοιμος να επιστρέψει για την Άρσεναλ ένα μήνα νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν! Αυτό τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη, με τον προπονητή των «κανονιέρηδων» να αναφέρει πως και ο Αρτέτα είναι ετοιμοπόλεμος. Αντίθετα, οι άλλοι τραυματίες αργούν να επιστρέψουν…

Ο διεθνής επιθετικός είναι τραυματίας από τις 22 Αυγούστου, αλλά πλέον είναι ιατρικά έτοιμος, σύμφωνα με όσα είπε ο Άλατος τεχνικός. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επανεμφανιστεί στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο στο «Εμιρέιτς».

«Ο Ζιρού είναι ετοιμοπόλεμος, όπως και ο Αρτέτα. Είναι 3-4 εβδομάδες νωρίτερα έτοιμος από ό,τι περιμέναμε. Υπολογίζαμε να τον έχουμε μαζί μας από το 2015, αλλά είναι εντάξει και τώρα το θέμα είναι καθαρά σε τι αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκεται», τόνισε, χαρακτηριστικά ο Αρσέν Βενγκέρ και συμπλήρωσε: «Ο Κοσιελνί και ο Ντεμπισί προπονούνται μόνοι τους και θα χρειαστούν περίπου τρεις εβδομάδες για να μπουν στην ομάδα. Ο Εζίλ πάει καλά, αλλά δεν θα είναι έτοιμος πριν τις αρχές του νέου έτους».

Σχετικά άρθρα