Ο ΠΑΟΚ δεν πρότεινε πρόεδρο για την ΕΠΟ

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μια φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει προτείνει διάφορα πρόσωπα για την διεκδίκηση της προεδρίας στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία όταν «τρέξουν» οι διαδικασίες. Μάλιστα, σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης είχε γραφεί προ ημερών πως ο ΠΑΟΚ προκρίνει την περίπτωση του Δημήτρη  Κούκη που έχει περάσει από το ποδόσφαιρο καθώς ήταν πρόεδρος στην ΠΑΕ Αιγάλεω, ενώ από τον Μάιο του 2013 είναι πρόεδρος στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας.

Εκτός από το όνομα του κ. Κούκη, «διαδόθηκε» πως ο ΠΑΟΚ συμφωνεί με την στήριξη μιας πιθανής υποψηφιότητας του Γιώργου Καραγκούνη για την προεδρία της ΕΠΟ, εάν αποχωρούσε οικειοθελώς ο σημερινός πρόεδρος Γιώργος Σαρρής. Το τελευταίο διάστημα γράφηκαν κι άλλα ονόματα, απλά αναφέραμε στο ρεπορτάζ, δύο ενδεικτικά. Ποια όμως είναι αλήθεια και τι λέει ο επίσημος ΠΑΟΚ για όλη αυτή την φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα ;

Σύμφωνα με όσα έλεγαν εκπρόσωποι του Δικεφάλου στην Μικράς Ασίας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει ασχοληθεί και δεν έχει προκρίνει κανένα πρόσωπο σχετικά με τη θέση του Προέδρου της ΕΠΟ .

Το σκεπτικό των εκπροσώπων της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι απλό. Καμία ομάδα αφενός δεν εξουσιοδοτεί υποψηφίους και δεν έχει δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο και αφετέρου την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφορά πρώτιστα ο τρόπος εκλογής του Προέδρου. Η όλη διαδικασία δηλαδή, την οποία ο ΠΑΟΚ ζητά να αλλάξει με επίσημες προτάσεις που έχει καταθέσει στον αρμόδιο υπουργό εδώ και μήνες. Οποιαδήποτε κουβέντα εμπλέκει τον ΠΑΟΚ  δεν έχει την παραμικρή βάση. Επομένως ο ΠΑΟΚ δεν έχει προτείνει στο πρόσφατο παρελθόν κανέναν, για την θεση του προέδρου στην ομοσπονδία. Επομένως όλα όσα έχουν αναφερθεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σχετικά άρθρα