Σούπα πιπερόριζας

21 Νοεμβρίου 2014



Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 πατάτες
2 καρότα
2 μέτρια κομμάτια τζίντζερ
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μάραθο
2 κλωνάρια σέλινο
2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζανα
αλάτι
πιπέρι
100 γραμμάρια ελαιόλαδο

 

 

 

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες, τα καρότα, το σέλινο και το τζίντζερ για 25 λεπτά με νερό που το σκεπάζει. 

Λίγο πριν το τέλος, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το αλάτι και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μάραθο, δυόσμο, πιπέρι και τριμμένη παρμεζάνα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ