Μονοψήφια νούμερα για το δελτίο του MEGA

21 Νοεμβρίου 2014

Τι έγινε στο prime time των καναλιών;

Άσχημα τα πράγματα για το δελτίο ειδήσεων του MEGA καθώς την Τετάρτη οι επίσημες μετρήσεις τις AGB κατέγραψαν πολύ χαμηλά νούμερα. Πρώτο ήρθε το δελτίο του ANT1 στο δυναμικό κοινό με 18%, το MEGA άγγιξε μόλις το 8,9% και στο STAR έκανε 8,6%.Στο σύνολο της τηλεθέασης ο ΑΝΤ1 τερμάτισε με 21,8% το MEGA σημείωσε 16% και το STAR άγγιξε το 10,6%.Το δελτίο ειδήσεων του ALPHA έκανε 22,3% στο δυναμικό κοινό και 21,7% στο σύνολο.


Στο prime time των καναλιών το κωμικό σήριαλ «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» έσκισε πάλι σημειώνοντας 44,7% στο δυναμικό κοινό και 36,1% στο σύνολο. Το «Music school» στο MEGA έκανε 21,9% και 24,5% αντίστοιχα. Η «Εκδρομή» στον ΑΝΤ1 συγκέντρωσε το 19,1% των τηλεθεατών στο δυναμικό και στο σύνολο το 16,7%.

Η σαρκαστική απόφαση του MEGA για την τύχη της σειράς «Όνειρο ήταν»

Αν και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το Σαββατοκύριακο με τον Σωτήρη Δανέζη έχει τη δυναμική του και φυσικά πάει καλύτερα σε νούμερα τηλεθέασης από το καθημερινό που παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου… Η απόφαση του καναλιού να μεταφέρει το σημερινό lead in «Όνειρο ήταν» (που θα αντικατασταθεί από 1η Δεκεμβρίου με τα «Κλεμμένα όνειρα) το Σαββατοκύριακο πριν το δελτίο ειδήσεων, είναι τουλάχιστον σαρκαστική!

Ως γνωστόν η σειρά δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες σημειώνοντας μάλιστα και υψηλές τηλεθεάσεις…. Στην πορεία όμως και ειδικά όταν ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 το «Μπρούσκο» αυτόματα η σειρά κατακρημνίστηκε στους πίνακες τηλεθέασης, «καταδικάζοντας» και το δελτίο της Μαρίας Σαράφογλου σε χαμηλά επίπεδα πέριξ του 16%.

Φαίνεται όμως ότι οι ειδήμονες του MEGA πιστεύουν και ενδεχομένως όχι άδικα, ότι η σειρά θα έχει καλύτερη τύχη το Σαββατοκύριακο… δεδομένου ότι η ανθρωπογεωγραφία και ο ανταγωνισμός είναι διαφορετικά από τις καθημερινές! Σίγουρα λοιπόν η απόφαση κρύβει τόλμη και σαρκασμό, για να μεταφέρεις ένα lead in που απέδειξε ότι δεν «τραβάει» και να το βάζεις δίπλα σε ένα δελτίο που «τραβάει»!

Εν κατακλείδι μόνο χιούμορ, φαντασία και γνώση κρύβει η συγκεκριμένη απόφαση, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι όλο αυτό έγινε για να «κόψει» τον αέρα του Σωτήρη Δανέζη που κάνει καλύτερα νούμερα από την Μαρία Σαράφογλου!

Εnimerosi24.gr, prortothema.gr ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Mary Anne Radmacher
Η Σκέψη της ημέρας
Mary Anne Radmacher