Κόκε: «Θέλω Άρη, δεν με νοιάζουν τα λεφτά»

Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε ο Σέρχιο Κόκε να εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στον Άρη. Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ινδίας με τη φανέλα της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ, δήλωσε πως θέλει να φορέσει και πάλι την κίτρινη φανέλα χωρίς να τον ενδιαφέρει το οικονομικό σκέλος.

Οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis”:

«Δεν μιλάω πολύ καλά ελληνικά, ωστόσο θυμάμαι κάποια. Περνάω καλά εδώ στην Ινδία είναι καλά. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω, εγώ θέλω να έρθω, αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθω στον Άρη. Πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο. Μίλησα μια φορά με τον πρόεδρο, μου είπε γεια σου είμαι ο πρόεδρος, αλλά πρέπει να μιλήσουμε ξανά. Εγώ θέλω να γυρίσω, αγαπώ τον Άρη και θέλω να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη».

Για το αν θα επιστρέψει στον Άρη: «Δεν μπορώ να πω από τώρα πως θα έρθω και μετά να μην γίνει κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι πως θέλω να έρθω. Το συμβόλαιο μου στην Ινδία τελειώνει τον Δεκέμβριο. Όλος ο κόσμος ξέρει πως θέλω να παίξω στον Άρη ξανά. Δεν με νοιάζει που ο Άρης παίζει στην Γ’ Εθνική . Ξέρω πως ο Άρης τώρα έχει πρόβλημα, αλλά είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα ανέβει στην Β’ Εθνική και μετά στην Α’ Εθνική και να κερδίσουμε στην Τούμπα».

Για το τι θυμάται από Θεσσαλονίκη: «Θυμάμαι τα πάντα από τον Άρη, από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα. Έζησα τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου στον Άρη. Έζησα απίστευτες στιγμές, θυμάμαι κάποια γκολ που έβαλα και εγώ και ο Νέτο στα τελευταία λεπτά, όλες αυτές τις μαγικές στιγμές στο γήπεδο του Άρη. Θα είναι πολύ καλό να γυρίσουμε και οι δύο, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο τίποτα».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος ξέρει τα πάντα για μένα. Έχουμε το ίδιο συναίσθημα με τον κόσμο του Άρη».

Για τον Πάουλο Κάμπος: «Ξέρω πως προπονητής του Άρη είναι ο Πάουλο Κάμπος, ο Βραζιλιάνος, αλλά δεν ξέρω κάτι για την δουλειά του στην ομάδα».

Για το αν θα μπορέσει να πετύχει δέκα γκολ: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βάλω 10 γκολ, αλλά σίγουρο είναι πως αν έρθω θα δώσω τα πάντα για την ομάδα».

Για το πρωτάθλημα της Ινδίας: «Είμαι συμπαίκτης μου ο Αλέξανδρος Τζόρβας, στην Ινδία έχει τρελά λεφτά, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ακόμα νέο εδώ. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά, δεν με νοιάζει τίποτα, εγώ θέλω να έρθω στον Άρη, να κάνω κάτι καινούργιο».

Σχετικά άρθρα