Κατσικάς: «Πρέπει να κερδίσουμε την Πέμπτη»

Η αναβολή της αγωνιστικής είναι ένα θέμα ψυχοφθόρο σύμφωνα με τον Γιώργο Κατσικά ο οποίος βρέθηκε στον Λαγκαδά με την κινητή μπουτίκ του ΠΑΟΚ.

Στον δικέφαλο προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με την Ντινάμο Μινσκ και ο Γιώργος Κατσικά μίλησε για το αυτό το παιχνίδι. «Είναι ξεκάθαρο ότι για να διατηρήσουμε τις ελπίδες για την πρόκριση θα πρέπει να κερδίσουμε την Πέμπτη όπως και εκείνο που αφορά το ματς τη Τούμπας με την γαλλική ομάδα. Και οι δύο αγώνες είναι δύσκολοι αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η έκβαση και των δυο αναμετρήσεων εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε ό,τι δυνατόν καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε τους δυο αυτούς αγώνες», τόνισε.

Για την αναβολή της αγωνιστικής: «Είναι ψυχοφθόρο το όλο θέμα. Από την μια μέρα στην άλλη τα πράγματα συνεχώς αλλάζουν και αυτό δεν βοηθά στην ψυχολογία μας. Από την άλλη φυσικά είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε και να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Αλλά έτσι κι αλλιώς ακόμη και αν δεν παίξουμε με τον Αστέρα, εμείς προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ που είναι εξίσου σημαντικό».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Δεν είναι η στιγμή να το συζητήσω. Απλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου για τη στήριξη που μου παρέχει και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Εκεί επικεντρώνω την προσοχή μου».

Σχετικά άρθρα