Μπεργκ: «Θέλω να μείνω»

Ο Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε για ακόμη μια φορά τη βούλησή του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τόνισε ότι στις συζητήσεις που θα αρχίσουν την Κυριακή (ήδη βρίσκεται στην Αθήνα ο ατζέντης του) θα πρέπει να ικανοποιηθούν και οι δυο πλευρές.

«Θα μιλήσουμε με τον αθλητικό διευθυντή και τον σύλλογο και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Εγώ από την πλευρά μου είμαι θετικός αλλά υπάρχουν αρκετά ζητήματα που θα πρέπει να ικανοποιούν και τις δυο πλευρές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο σουηδός φορ, ο οποίος ερωτηθείς αν θέλει να παραμείνει στο Τριφύλλι είπε: «Ναι, αν όλα είναι καλά και βέβαια θέλω να συνεχίσω. Με τιμά πάρα πολύ το γεγονός ότι ο σύλλογος θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό μου».

Ο Μπεργκ θα έχει συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου με τον ατζέντη του προκειμένου να συζητήσουν τους όρους που προτείνει ο Παναθηναϊκός και τι σκοπεύει να αντιπροτείνει ο ίδιος στο ραντεβού που θα γίνει την Κυριακή. Πιθανότατα σε αυτό το μίτινγκ θα είναι παρόντος από πλευράς ΠΑΟ τόσο ο Τάκης Φύσσας με τον Λεωνίδα Βόκολο όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος .

Εξάλλου, για τι διακοπή του πρωταθλήματος και όσα συμβαίνουν πέριξ των ελληνικών γηπέδων ο Μπεργκ δεν μάσησε τα λόγια του λέγοντας ότι «η κατάσταση αυτή είναι σκ…. Δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, αλλά δεν προκαλεί έκπληξη ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με το παιχνίδι δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο β’ ημίχρονο: «Ηταν ένα φιλικό ματς. Στο β’ ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση. Σίγουρα η ήττα είναι κάτι που δεν μας ικανοποιεί», ενώ για την προσωπική του απόδοση σχολίασε: «Νιώθω καλύτερα, κάθε αγώνας είναι χρήσιμος για να αποκτήσω ρυθμό».

Σχετικά άρθρα