Απομακρύνεται η Τσέλσι

Η Τσέλσι συνεχίζει το αήττητο σερί της στην Πρέμιερ Λίγκ γράφοντας ακόμα μία νίκη. Στο Στάμφορντ Μπριτζ οι Μπλε επικράτησαν με 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 29ο λεπτό. Βέβαια τα γκολ επιτεύχθηκαν πριν από την αποβολή του Γιάκομπ, με τον Ντιέγκο Κόστα να ανοίγει το σκορ στο 11. Σημαδιακό αφού είναι το 11ο προσωπικό στο πρωτάθλημα. Το απόγευμα των φιλοξενούμενων χειροτέρευσε όταν ο Αζάρ διπλασίασε στο 25, με το Ζοζέ Μουρίνιο να ρίχνει τον ρυθμό κάνοντας συντήριση για το κρίσιμο ματς με τη Σάλκε μεσοβδόμαδα.

Η Λονδρέζοι αύξησαν στους 8 τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι, που χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή κόντρα στη Σουόνσι εντός έδρας. Ο Πελεγκρίνι είχε προειδοποιήσει τους παίκτες του ότι δεν πρέπει να χάσουν άλλους βαθμους το 2014, όμως δεν έδειξαν να παίρνουν το μήνυμα, αφού ο Μπόνι έδωσε το προβάδισμά στο 9. Η απάντηση ωστόσο ήταν άμεση με τον Γιόβετιτς στο 19 και τον Γιάγια Τουρέ να οδηγούν τη Σίτι στο τελικό 2-1.

5η συνεχόμενη νίκη για τη Νιούκαστλ, αυτή τη φορά επί της ΚΠΡ με 1-0, η οποία έχει εκτοξευθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας και συνεχίσει να εκπλήσσει. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου κράτησε ανέπαφη την εστία της σε ακόμα ένα ματς, φτάνοντας τα 432 συνολικά από την τελευταία φορά, στο ματς με την Τότεναμ . Σκόρερ ο Μούσα Σισοκο που εκμεταλλεύτηκε την ασιστ του Αμεόμπι.

Η ΚΠΡ βρίσκεται ξανά στον πάτο της βαθμολογίας, μιας και η Μπέρνλι επικράτησε με 2-1 τη Στόουκ εκτός έδρας. Η πρώτη της νίκη από το Σεπτέμβριο.

Τέλος στο σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα έβαλε η Έβερτον στη Γουέστ Χαμ. Μπορεί ο Σάρατε να ισοφάρισε το γκολ του Λουκάκου αλλά ο Όσμαν πέτυχε το νικητήριο γκολ στην 400η εμφάνιση των ζαχαρωτών στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σχετικά άρθρα