Βετούλας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες»

Ο Νίκος Βετούλας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και στάθηκε στον περιορισμό του Μπόουι αλλά και στον Μολφέτα που άφησε πίσω του το λάθος στο ματς με την ΑΕΚ. 

«Θεωρώ ότι τα ριμπάουντ και τα λάθη ήταν πολύ σημαντικά συν το γεγονός ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο. Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι πρώτη σε ασίστ. Έχει 18 μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος μας ήταν να κόψουμε αυτές τις ασίστ. Το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο με τον αντίπαλο να έχεις τρεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο στόχος ήταν να σταματήσουμε τα τρίποντα γιατί πιστεύαμε ότι με τέτοια σουτ θα έμπαινε ξανά ο αντίπαλος με ενθουσιασμό στο παιχνίδι. Θεωρούμε ότι ήταν πολύ σημαντικό πως βγάλαμε από τον τρόπο του παιχνιδιού τον Μπόουι, έναν παίκτη που τρέχει το παιχνίδι της ομάδας του. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και ιδιαίτερα στους τραυματίες που επέστρεψαν, ο Γάιος Σκορδίλης μας βοήθησε πολύ στα ριμπάουντ όπως είπε και ο κόουτς Φλεβαράκης. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ελπίζοντας να είμαστε υγιείς όλη την εβδομάδα και να κάνουμε προπόνηση. Συγχαρητήρια στον κόουτς και τα Τρίκαλα. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα, όπως μας δημιούργησε εμάς μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού… 

Κλείνοντας θέλω να σταθώ στο Γιάννη Μολφέτα που την προηγούμενη εβδομάδα είχε μια άτυχη στιγμή στο τέλος του παιχνιδιού έδειξε ότι δεν τον επηρέασε καθόλου και θεωρώ ότι ήταν το κέρδος από το σημερινό παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα