Ρεκόρ καριέρας από Αντετοκούνμπο

Το Μιλγουόκι ηττήθηκε φυσιολογικά από την πολύ καλύτερη Ουάσινγκτον με 111-100, ωστόσο το ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έλαμψε και πάλι.
Ο Γιάννης έπαιξε 36 λεπτά, παρά το γεγονός ότι πονούσε από το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με τους Nets. Σκόραρε 20 πόντους με 6/11 δίποντα και 8/8 βολές, κατέβασε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και μόλις 2 λάθη στην πιο παραγωγική (από πλευράς σκοραρίσματος) βραδιά της καριέρας του στο ΝΒΑ. Ο Μπράντον Νάιτ (27 πόντοι, 10/18 σουτ, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ) ήταν ο κορυφαίος των Bucks, την ώρα που ο Τζαμπάρι Πάρκερ έμενε χαμηλά (6 πόντοι, 3/11 σουτ, 5 ριμπάουντ σε 27:31) για να προβληματίσει και πάλι τον προπονητή του.
Από την άλλη πλευρά οι “μάγοι” διέθεταν έναν Πιρς από τα παλιά, που σταμάτησε στους 25 πόντους, έχοντας άξιους συμπαραστάτες του Γουόλ και Μπιλ.
Το ντέρμπι του Τέξας ανάμεσα στο Χιούστον και το Ντάλας ήταν φανταστικό με την ομάδα του Κώστα Παπανικολάου να φεύγει νικήτρια με 95-92. Ο Έλληνας φόργουορντ έπαιξε περίπου 38 λεπτά, χωρίς να έχει ξεκινήσει βασικός, πετυχαίνοντας 8 πόντους με 2/6 τρίποντα και 2/2 βολές, μάζεψε 7 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα. Αυτή τη φορά ο Χάρντεν ήταν εντυπωσιακός, ολοκληρώνοντας με 32 πόντους ενώ ο Μπέβερλι έκανε ρεκόρ καριέρας με 6 εύστοχα τρίποντα.
Οι Μάβερικς, από την άλλη, είδαν τον Ντιρκ Νοβίτσκι και τον Μόντα Έλις σε απογοητευτική βραδιά και μοιραία ήρθε το τελικό αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα