Ευκαιρία για τη Στουτγκάρδη

321. ΒΕΡΟΝΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΟΒΕΡ 1.75

Πιθανό σενάριο είναι να γίνει ανοικτό ματς στο Μπεντεγκόντι άλλωστε αμφότερες θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Βερόνα δεν εγκαταλείπει το επιθετικό στιλ στο κάστρο της και με δεδομένα τα αμυντικά προβλήματα που εμφανίζει φέτος το αποτέλεσμα είναι να φέρνει σχετικά εύκολα μεγάλα σκορ. Οσο για τη Φιορεντίνα αυτή τη φορά ο Μοντέλα ξέρει ότι πρέπει να ρισκάρει περισσότερο για να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες. Ενδιαφέρουσα περίπτωση σε αυτό το ζευγάρι είναι η παράδοση με έξι όβερ στα επτά τελευταία μεταξύ τους.

324. ΠΑΡΜΑ-ΕΜΠΟΛΙ goal 1.60

Οι γηπεδούχοι έχουν ένα τεράστιο πρόβλημα από το ξεκίνημα της σεζόν 2014-14 κι αυτό είναι η ανασταλτική συμπεριφορά. Η τεράστια νίκη επί της Ιντερ στο αμέσως προηγούμενο εντός έδρας ματς και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ αποδείχθηκε αναλαμπή καθώς την αμέσως επόμενη αγωνιστική ήταν παρτενέρ στο πάρτι της «Κυρίας» η οποία την φιλοδώρησε με επτά γκολ! Τώρα επειδή είναι υποχρεωμένη να παίξει φουλ επίθεση καθώς βρίσκεται στο βυθό της κατάταξης και θέλει βαθμούς θα αφήσει και πάλι κενά πίσω τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η κυνική Εμπολι . Ομάδα που σκοράρει με ευκολία η φιλοξενούμενη και μάλιστα μακριά από την έδρα της αλλά εξίσου εύκολα δέχεται γκολ. Το σενάριο της εμφάνισης του goal/goal είναι το πιθανότερο από όλα τα άλλα στοιχήματα που αφορούν τέρματα άλλωστε ειδικά η Εμπολι το έχει φέρει σε τέσσερις διαδοχικούς εκτός έδρας αγώνες της από τα τέλη Σεπτεμβρίου και έπειτα. Εναλλακτική επιλογή θα ήταν πάντως το όβερ.

338.ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 2.25

Δεν βγαίνει εύκολα σημείο σε αυτή την αμφίρροπη αναμέτρηση καθότι οι γηπεδούχοι είναι απογοητευτικοί φέτος. Μοναδικός σοβαρός λόγος να ποντάρει κανείς υπέρ τους δεν είναι ότι υπερτερούν αγωνιστικά της αντιπάλου τους αλλά επειδή θα δώσουν τα πάντα για να ξεφύγουν από τον βυθό της κατάταξης όπου βρίσκονται μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Στουτγκάρδη μπορεί να επωφεληθεί (και να φέρει τον υψηλό σε απόδοση άσο) από τις απογοητευτικές εκτός έδρας επιδόσεις των φιλοξενούμενων οι οποίοι μετρούν μόνο ένα τρίποντο και πέντε ήττες στις μέχρι τώρα εξορμήσεις τους. Επιπρόσθετα κρίνεται σημαντική η απουσία λόγω τραυματισμού του αμυντικού και αρχηγού της ομάδας Φερχέγκ.

Σχετικά άρθρα