Σοκ: Εγκατέλειψαν νεογέννητο αγοράκι σε υπόνομο

23 Νοεμβρίου 2014

Ένα νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε την Κυριακή εγκαταλελειμμένο σε έναν υπόνομο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Δύο ποδηλάτες κινούνταν κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου του Σίδνεϊ το πρωί της Κυριακής όταν άκουσαν κλάματα μωρού και σταμάτησαν προκειμένου να διαπιστώσουν περί τίνος πρόκειται.

Όταν σήκωσαν το φρεάτιο που κάλυπτε το άνοιγμα του υπονόμου διαπίστωσαν έντρομοι ότι 2,5 μέτρα πιο χαμηλά βρισκόταν ένα νεογέννητο μωρό.

Οι αρχές έσπευσαν στην περιοχή και διέσωσαν το βρέφος, το οποίο δεν έφερε εμφανή σημάδια τραυματισμού.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πώς το μωρό κατέληξε να βρίσκεται μέσα σε έναν υπόνομο, ενώ επίσης αναζητείται η μητέρα του βρέφους.

Από τις πρώτες ημέρες του σε αυτό τον κόσμο, ένα μωρό στο Σίδνεϊ γνώρισε τη σκληρή πλευρά της ζωής, καθώς το εγκατέλειψαν σε έναν υπόνομο.

Δύο ποδηλάτες, που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο του Σίδνεϊ άκουσαν ξαφνικά κλάματα μωρού. Οταν σταμάτησαν για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει, έκπληκτοι ανακάλυψαν ένα νεογέννητο αγοράκι εγκαταλελειμμένο μέσα σε υπόνομο.

Το μωρό βρισκόταν σε βάθος 2,5 μέτρων, αλλά από θαύμα δεν είχε κανένα πρόβλημα, ούτε καν σημάδια τραυματισμού, όπως διαπίστωσαν οι αρχές που το απεγκλώβισαν. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πώς το μωρό κατέληξε να βρίσκεται μέσα σε έναν υπόνομο, ενώ επίσης αναζητείται η μητέρα του βρέφους.

 
 star.gr, iefimerida.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ