Απειλεί με νέες αποκαλύψεις για τον Ολάντ η Τριεβελέρ

23 Νοεμβρίου 2014

Τη στιγμή που έρχονται στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του Φρανσουά Ολάντ με την Ζιλί Γκαγιέ, η... πρώην, Βαλερί Τριερβελέρ, έδωσε μια πύρινη συνέντευξη στους Times του Λονδίνου προαναγγέλλοντας νέες αποκαλύψεις για τον Γάλλο πρόεδρο.

Η διψασμένη για εκδίκηση πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ ρώτησε τον δημοσιογράφο «Είσαι παντρεμένος; Μπορείς να φανταστείς τη σύζυγό σου στα χέρια ενός άλλου άνδρα;» και συνέχισε «Προσπάθησε να το φανταστείς. Εάν γνώριζες ότι η σύζυγός σου έχει εραστή και ήξερες και ποιος ήταν, νομίζεις ότι θα μπορούσες να καταφέρεις να μην τους φανταστείς μαζί; Ορίστε. Θα τους φανταζόσουν».

Μάλιστα, συνέχισε απειλώντας τον Φρανσουά Ολάντ και δηλώνοντας ότι «Μία προδομένη γυναίκα είναι χειρότερη και από την Κόλαση».

«Δεν θα ερωτευόμουν ποτέ τον άνδρα που είδα στο Ελιζέ, έναν άνδρα μεταλλαγμένο από την εξουσία και έτοιμο να ζητήσει απ'ο τους γιατρούς μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, να αυξήσει τη δόση των ηρεμιστικών για να με εμποδίσει να εγκαταλείψω το κρεβάτι του νοσοκομείου», τόνισε η πρώην πρώτη.

Οταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το αν ο Φρανσουά Ολάντ είναι καλός εραστής η Τριερλβελέρ δήλωσε «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι με γοήτευσε και δεν είμαι η μόνη».

Υποστήριξε, ακόμη, ότι παρέμενε ερωτευμένη με τον Ολάντ ακόμη και μετά τις αποκαλύψεις για τη Ζιλί Γκαγιέ, ενώ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να τον συγχωρήσει.Πηγή: axortagos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ