Νέα… σφαλιάρα στη Λίβερπουλ (video)

Με τη Λίβερπουλ κατάφερε η Κρίσταλ Πάλας να επιστρέψει στις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς νίκησε τους «κόκκινους» στο «Σέλχαστ Παρκ» για την 12η αγωνιστική με 3-1, αν και η γηπεδούχος βρέθηκε να χάνει!  

Η Λίβερπουλ δεν νίκησε για 4η σερί αγωνιστική (0-1-3) και γνώρισε την 3η σερί ήττα, μένοντας στους 14 βαθμούς και στο -5 από την 4η θέση! Η γηπεδούχος νίκησε μετά από πέντε αγωνιστικές με 0-1-4 και έτσι ανέβηκε στους 12 πόντους, ούσα στο +2 από την ζώνη υποβιβασμού. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Λάμπερτ να σκοράρει, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Λαλάνα. Στο 17’ η Κρίσταλ Πάλας ισοφάρισε με τον Γκέιλ και την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Λέντλεϊ στο 78′, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Μπολασί από αριστερά. Στο 81’ ο Τζέντινακ με φοβερή εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Οι συνθέσεις
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Κέλι, Νταν, Ντιλέινι (36′ Χάνγκελαντ), Γουόρντ, Τζέντινακ, Λέντλεϊ, Πάντσεον (76′ ΜακΆρθουρ), Μπολασί (86′ Μπάναν), Σαμάκ, Γκέιλ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Σκρτελ, Λόβρεν, Γκλεν Τζόνσον, Τζέραρντ, Τζο Άλεν (74′ Εμρέ Τζαν), Λαλάνα (72′ Μπορίνι), Στέρλινγκ, Κοουτίνιο, Λάμπερτ.

Σχετικά άρθρα