Βελτιωμένος στο δεύτερο φιλικό ο Εργοτέλης

Εμφανώς πιο βελτιωμένος αλλά και πιο σοβαρός αγωνιστικά εμφανίστηκε ο Εργοτέλης στο δεύτερο φιλικό της σημερινής ημέρας. Μετά την ήττα από τον Ηρόδοτο με σκορ 3-1 στη Νέα Αλικαρνασσό, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο στην αναμέτρηση κόντρα στην Επισκοπή κι επικράτησε με 2-0 στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ στο 50′ με τον Γιουσούφ και στο 86′ ο Στογιάνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η ομάδα του Ηρακλείου θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμά της αλλά οι προσπάθειες των Νόσκοβιτς και Χαντί σταμάτησαν στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης: Τσέρνι (55’Δερμιτζάκης), Λυκογιάννης, Γιοβάνοβιτς, Σηφάκης (76′ Βογιατζής), Τζανακάκης, Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου, Χαντί (76′ Στογιάννοβιτς), Γιουσούφ, Μπρούνο, Νόσκοβιτς (76′ Γεωργαντόπουλος).

Επισκοπή: Γουναρίδης (30′ Κελαηδής, 60′ Νικηφόρος), Τζανάκης (60′ Μανουσάκης), Λάμπρου (46′ Λιονάκης), Μαραθιανός (80′ Νεντιάι), Μποτωνάκης (46′ Βουρβαχάκης) ,Πυθαρούλης, Βιγιαφάνες,Βελονάκης, Δουμάνης (45′ Τριχάκης), Νικόλτσης (46′ Δρακάκης), Πετράκος.

Σχετικά άρθρα