Αναζητείται λύση!

Κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο διεξάγεται σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Superleague, στο οποίο θα πρέπει να λυθούν βασικά ζητήματα για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Πρώτο και βασικότερο είναι η αντικατάσταση του προέδρου Δημήτρη Αγραφιώτη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέβαλε την παραίτησή του. Βασικός υποψήφιος για την ανάληψη των καθηκόντων είναι ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος . Αυτή την πρόταση πάντως δύσκολα θα υποστηρίξουν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Νίκη Βόλου, ωστόσο και πάλι η πλειοψηφία είναι με το μέρος του. Επίσης λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει η υποψηφιότητα του μεγαλομετόχου της Νίκης Βόλου, Ανδρέα Πάτση.

Απο εκεί και έπειτα, τεράστιο θέμα αποτελεί η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ύστερα από την απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή επ’αόριστον. Αναζητείται συμβιβαστική λύση αλλά και ημερομηνιών που θα διεξαχθούν οι χαμένες αγωνιστικές. Θυμίζουμε ότι εκρεμμεί ακόμα η 6η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου του Κ. Κατσούλη στην Κρήτη. Φήμες θέλουν το σαββατοκύριακο να διεξάγεται η 12η αγωνιστική, με την 11η να μεταφέρεται ανάμεσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κάτι σαν την αγγλική boxing day.

Τέλος, στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας θα γίνει κουβέντα και για το θέμα των προσφυγών των ΟΦΗ και Πανιωνίου στα πολιτικά δικαστήρια.

Σχετικά άρθρα