Σκόνδρας: «Έτοιμοι για την Ντιναμό»

Η πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λίγκ αποτελεί μια πρόκληση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Και για να διατηρηθεί ζωντανή η ελπίδα της πρόκρισης, πρέπει ο Δικέφαλος του Βορρά να κερδίσει το βράδυ της Πέμπτης στην Λευκορωσία την Ντιναμό Μινσκ. Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Σκόνδρας μετέφερε τα συναισθήματά του, καθώς και των συμπαικτών του, για την αναμέτρηση που ακολουθεί αλλά και για την διακοπή του πρωταθλήματος.

Και είπε αρχικά: «Το θετικό για μένα είναι ότι σωματικά νιώθω καλά, αφού έγινε καλή αποκατάσταση του τραυματισμού μου και σιγά σιγά προσπαθώ να βρω και πάλι τον ρυθμό μου», ανέφερε αρχικά  ο 25χρονος διεθνής αμυντικός, και πρόσθεσε: «Ασφαλώς και είναι δύσκολο να μένεις εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Και η κακή συγκυρία είναι ότι τώρα που επανέρχομαι, υπάρχει αναστολή του πρωταθλήματος. Είναι κάτι, βέβαια, που δεν εξαρτάται από εμάς τους παίκτες, αφού άλλοι είναι οι αρμόδιοι που καλούνται να δώσουν λύσεις στα προβλήματα. Ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα και όλες οι ομάδες να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ζουν για τα παιχνίδια και προπονούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τα ματς της αγωνιστικής. Και όταν δεν παίζεις, αναγκαστικά μένεις πίσω. Δεν μπορείς να βρεις ρυθμό και χάνεις τα πατήματά σου, ενώ και ψυχολογικά δεν αισθάνεσαι καθόλου καλά, όταν απέχεις από τη δράση».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης εναντίον της Ντιναμό Μινσκ, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι με τη διακοπή του πρωταθλήματος μας δόθηκε ο χρόνος να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας και να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια που ακολουθούν, να ήμαστε έτοιμοι αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ντιναμό. Και ελπίζω να μην επηρεάσει αρνητικά την εμφάνιση μας στο ματς της Λευκορωσίας το γεγονός ότι δεν είχαμε δράση μέσα στο Σαββατοκύριακο για τη Σούπερ Λίγκα».

Σχετικά άρθρα