Ευκαιρία για τη Σιβασπόρ

373. ΜΠΑΛΙΚΕΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ 2  2.40
Απολύτως μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων ωστόσο με βάση το ρόστερ των δύο ομάδων η φιλοξενούμενη είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Ρομπέρτο Κάρλος υποσχέθηκε στους οπαδούς της Σιβασπόρ ότι ήρθε η ώρα για την ανάκαμψη του κλαμπ που μέχρι τώρα μετρά μόνο μία νίκη και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Οι γηπεδούχοι είναι η χειρότερη ομάδα στην Α’ Τουρκίας κι αυτό αποτυπώνεται από την τελευταία θέση που κατέχει με απολογισμό εντός έδρας μία νίκη και τρείς ήττες.Στις έξι τελευταίες αγωνιστικές έχει συλλέξει μόλις δύο βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες τις οποίες πήρε μακρυά από το γηπεδό της. Μεγάλη ευκαιρία για την επιβεβαίωση ενός σημαντικού σε αξία διπλού.
 
379. ΓΡΑΝΑΔΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ  1  1.90
Επτά αγωνιστικές χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε η γηπεδούχος που χρειαζόταν τη διακοπή για τις απαραίτητες ανάσες από το απαιτητικό πρόγραμμα. Η νίκη είναι επιβεβλημένη στο σημερινό ματς καθώς μετά από αυτό ακολουθούν δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις με την Σεβίλη εκτός και τη Βαλένθια εντός. Το θετικό για τη Γρανάδα είναι σήμερα δεν θα έχει απουσίες βασικών στελεχών καθώς επέστρεψαν και οι τραυματίες Ρομπέτο (κίπερ) και Ισαάκ (επιθετικός).
Κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού πλέον η φιλοξενούμενη μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου. Ερχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες αν και στην τελευταία πίεσε αρκετά τη Μπαρτσελόνα. Στο μίνι Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι με την αποψινή αντιπαλό η προϊστορία ευνοεί ελάχιστα τη Γρανάδα. Το πιό σημαντικό πρόβλημα της Αλμερία είναι ότι σεν μπορεί να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της καθώς έχει δεχτεί γκολ σε 10 από τους 11 αγώνες που έδωσε έως τώρα.
 
382. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ  ΟΒΕΡ 2.05
Αναμέτρηση χωρίς σκοπιμότητες αναμένεται απόψε καθώς αμφότερες δεν έχουν άγχος συλλογής βαθμών. Η Νιούελς έχει βρεί αγωνιστικό ρυθμό, σκοράρει με άνεση αλλά δέχεται κιόλας εύκολα το γκολ. Θα παραταχθεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα όπως και η αντιπαλός της η οποία αποτελεί τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Αργεντινής με απολογισμό μία ισοπαλία και έξι ήττες! Η Αρσεναλ φέρνει μεγάλα σκορ πάντως, Μακρυά από την έδρα της τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ήταν όβερ και τα τρία από αυτά είχαν σύνολο τερμάτων 4-6.

Σχετικά άρθρα