To Champions League στα κανάλια Novasports

Η 5η αγωνιστική των ομίλων την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου

 

H 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έρχεται με σπουδαία παιχνίδια στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη 25 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχτεί τη Ρόμα των Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας, ενώ στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη θα κοντραριστεί με τη Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι. Στην Αγγλία και στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, θα αναμετρηθεί με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, ενώ στο Παρίσι η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχθεί τον Άγιαξ και στη Γερμανία η Σάλκε την Τσέλσι. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες ΜΠΑΤΕ ΜπορίσοφΠόρτο, Σπόρτιγκ Λισαβόνας – Μάριμπορ και Σαχτάρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο.   

 

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα απολαύσουν και την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου σημαντικούς αγώνες. Στη Σουηδία, η Μάλμε θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Στο «Emirates», η Άρσεναλ θα υποδεχθεί τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ η Ζενίτ θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. Αμφίρροπα αναμένονται και τα παιχνίδια Βασιλεία – Ρεάλ Μαδρίτης, Λουντογκόρετς – Λίβερπουλ, Λεβερκούζεν – Μονακό και Άντερλεχτ – Γαλατασαράι.   

 

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» θα προβληθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου από το Novasports 4, στις 21:35 με τη Λίλα Κουντουριώτη, ενώ θα μεταδοθεί και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου την ίδια ώρα. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

 

Τρίτη 25 Νοεμβρίου

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Τάκη Κουλουμπή

19:00 ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Πόρτο, Novasports 3 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

21:45 ΑΠΟΕΛ – Μπαρτσελόνα, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

21:45 Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή των απεσταλμένων των καναλιών Novasports, Γιάννη Καραλή και Αντώνη Καρπετόπουλου και audio από το Web TV του Novasports.gr

21:45 Σάλκε – Τσέλσι, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

21:45 Παρί Σεν Ζερμέν – Άγιαξ, Novasports 6 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

23:45 (rec) Σπόρτινγκ – Μάριμπορ, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

23:45 (rec) Σαχτάρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο,  Novasports 4 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

 

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου*

19:00 Ζενίτ – Μπενφίκα, Novasports 2 και Novasports 2 HD

21:45 Άρσεναλ – Μπορούσια Ντόρτμουντ, Novasports 1 και Novasports 1 HD

21:45 Μάλμε – Γιουβέντους, Novasports 2 και Novasports 2 HD και audio από το Web TV του Novasports.gr

21:45 Βασιλεία – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 3

21:45 Λουντογκόρετς – Λίβερπουλ , Novasports 6

21:45 Λεβερκούζεν – Μονακό, Novasports 7

23:45 (rec) Άντερλεχτ – Γαλατασαράι, Novasports 2 και Novasports 2 HD

28/11, 19:00 (rec) Ατλέτικο ΜαδρίτηςΟλυμπιακός, Novasports 2 και Novasports 2 HD

 

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link http://www.novasports.gr/TvGuideMatches.aspx?a_id=265527

το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.                                       

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

 

*Οι αγώνες της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου θα μεταδοθούν χωρίς περιγραφή, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει οι Ενώσεις Τύπου. Σε περίπτωση παραχώρησης ειδικής άδειας, θα αποσταλεί συμπληρωματικό Δελτίο Τύπου.

Σχετικά άρθρα