Επιχείρηση προσγείωση

Να χαμηλώσει τους τόνους της νίκης επί του Παναθηναϊκού επιχείρησε ο Τραϊανός Δέλλας στη σημερινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων». Ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του διότι κατάφεραν να επικρατήσουν ενός σπουδαίου αντιπάλου, ωστόσο τους υπογράμμισε ότι πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη. Πρέπει όμως να ξέρετε ότι δεν γίναμε η καλύτερη ομάδα μετά από αυτή τη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του 38χρονου προπονητή, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, γιατί στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου φαινόταν σαν να τα έχουμε χαμένα. Το καλό βέβαια ήταν ότι μετά βάλαμε την μπάλα κάτω και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δείξατε ότι αν είμαστε σοβαροί δεν μπορεί να μας κερδίσει κανένας».

Ο Δέλλας αναφέρθηκε και στο black out του δευτέρου ημιχρόνου και υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα: «Πρέπει να μπαίνουμε δυνατά και στα δύο ημίχρονα. Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει στο 2-0 ή στο 3-0».

Σχετικά άρθρα