Απειλείται με αφαίρεση βαθμών η Ορεστιάδα

Το κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών αντιμετωπίζει η Ορεστιάδα για τις οφειλές τον Ισίδωρο Δημητρούδη, ενώ πήραν αναβολή υποθέσεις που αφορούν τα ΤΑΑ Άρη και ΑΕΚ.

Αυτή την ποινή θα εισηγηθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έως ότου τακτοποιηθεί το θέμα. Το ποσό που χρωστάει η ομάδα είναι 16.000 ευρώ και 8.000 χωρίς τους τόκους. Η Επιτροπή τις επόμενες ημέρες θα συντάξει έκθεση και θα την αποστείλει στον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ, ο οποίος με τη σειρά του θα καλέσει σε απολογία το ΤΑΑ. Η υπόθεση θα λήξει αν μέχρι την εκδίκαση τα βρουν οι δύο πλευρές και η ομάδα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίαση της σήμερα Δευτέρα 24 Νοεμβρίου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις που αφορούν το ΤΑΑ Ορεστιάδα, το ΤΑΑ ΑΕΚ και το ΤΑΑ Άρης:

Συζητήθηκε η αίτηση των αθλητών Ισίδωρου Δημητρούδη και Μίλοραντ Κόβατς περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Ο. Ορεστιάδας. Αποφασίστηκε αναβολή αορίστως για τον Κόβατς και αφαίρεση βαθμών για τον αθλητή Ισίδωρο Δημητρούδη.

Συζητήθηκε η αίτηση των αθλητών Μαρσέλο Σάκι, Δημήτρη Μανιόπουλου, Θεόκλητου Καριπίδη και του προπονητή Χρήστου Ντόζη περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ ΑΕΚ. Όλες οι υποθέσεις πήραν αναβολή αορίστως.

Συζητήθηκε η αίτηση των αθλητών Νικολάου Ρουμελιώτη και Αντωνίου Κοντογιάννη περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Σ. Άρης και οι υποθέσεις πήρα αναβολή για τις 5 Δεκεμβρίου 2014 οπότε θα γίνει και η νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η απόφαση της ΕΕΑ για τον Δημητρούδη θα διαβιβαστεί στον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ για να επιβάλει τις ποινές εκτός κι αν μέχρι της έκδοσης της απόφασης το ΤΑΑ Ορεστιάδας τακτοποιήσει την οικονομική εκκρεμότητα.

Πηγή: volleynews.gr

Σχετικά άρθρα