Αγωνία για τον Τζιόλη

Με δεδομένο πως ο Ρόμπερτ Μακ δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ που θα διεξαχθεί στην πόλη Μπόρισοφ στην Λευκορωσία το βράδυ της Πέμπτης, στον ΠΑΟΚ αγωνιούν για την κατάσταση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Το πιο πιθανό είναι ακόμη κι αν αισθάνεται ενοχλήσεις ο Τζιόλης, να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να ταξιδέψει με την ομάδα σήμερα το μεσημέρι. Η αγωνία είναι δικαιολογημένη, υπό την έννοια πως ο Τζιόλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν. 

Ο Τζιόλης γύρισε από την Εθνική Ελλάδας με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς και παρότι έκανε ένεση με ένζυμα τις προηγούμενες μέρες είναι αμφίβολο αν θα παίξει τελικά με την Ντιναμό. Εκτός αναμένεται να μείνει και ο Μαντούρο που δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά και οι νεαροί Δεληγιαννίδης και Ποζατζίδης που έχουν προβλήματα

 

Θυμίζουμε πως και ο Μακ είχε γυρίσει με θλάση α’ βαθμού στο γαστροκνήμιο από την εθνική του ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα και θα χρειαστεί λίγες ακόμη μέρες πριν μπει σε φουλ ρυθμούς. Είναι δεδομένο ότι δεν θα ταξιδέψει στη Λευκορωσία, σίγουρα θα προφυλαχθεί και από το κυριακάτικο ματς με τον Πανθρακικό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη (3/12).

Σχετικά άρθρα