Στο Μινσκ για να αναπτερώσει τις ελπίδες του

Υποχρεωμένος να διεκδικήσει την νίκη στην Λευκορωσία, που θα του ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ είναι ο ΠΑΟΚ. Μετά από διακοπή στις αγωνιστικές δραστηριότητες που ξεπερνά τις δύο εβδομάδες, οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, αδημονούν για να παίξουν σε ένα παιχνίδι. Και αυτό, θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Ντιναμό Μίνσκ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 με πτήση τσάρτερ και τελικό προορισμό το αεροδρόμιο του Μινσκ.

Αύριο Τετάρτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 (ώρα Ελλάδος) σε γήπεδα στο Μινσκ (ABFF Pobeditelei ave. 20/3 είναι η ακριβής διεύθυνση) και όχι στην «Μπορίσοφ Αρένα» που θα γίνει το ματς την Πέμπτη, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της μεταφοράς των παικτών (160 χιλιόμετρα είναι η απόσταση) στο Μπορίσοφ. Νωρίτερα στις 16:30 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Αγγελου Αναστασιάδη και ενός παίκτη της ομάδας στο ξενοδοχείο «Πεκίνο» (!), ενώ στις 17:00 θα μιλήσει στο ίδιο μέρος και ο προπονητής της Ντιναμό Μινσκ, Βλαντιμίρ Ζουράβελ μαζί με έναν παίκτη του. Η προπόνηση των Λευκορώσων θα γίνει αύριο στις 13:00 στο «Ντιναμό Γιούνι».

Οι συνεντεύξεις θα γίνουν σε ξενοδοχείο στο Μινσκ για να αποφευχθεί η μετακίνηση στο γήπεδο που βρίσκεται σε μακρινή απόσταση από το Μινσκ. Κάτι ανάλογο είχε γίνει όταν είχε παίξει στην Λευκορωσία και η Φιορεντίνα .

Σχετικά άρθρα