Σλότερ: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Για την μεγάλη σημασία που έχει η νίκη για τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με τη Μπάγερν την Παρασκευή μίλησε ο Έι Τζέι Σλότερ. 

«Το ματς με την Μπάγερν θα είναι μεγάλο για μας. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη για να περάσουμε στο Top 16. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να μπούμε δυνατά, χωρίς κενά διαστήματα και να μην τους δώσουμε δικαίωμα να μας απειλήσουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε τη Θύρα 13 στο γήπεδο να φωνάξει όσο πιο δυνατά μπορεί και όλοι όσοι έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν, όπως κάνουν πάντα», δήλωσε στην «Πράσινη» ο Αμερικανός γκαρντ. 

Όσο για την εκπληκτική του απόδοση στο ματς με τον ΚΑΟΔ τόνισε: «Θέλαμε να παίξουμε συγκεντρωμένα και επιθετικά γιατί δεν είχαμε παίξει καλά στα δύο τελευταία ματς και θέλαμε να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Εγώ απλά παίζω με αυτοπεποίθηση. Έχω κάνει πολλή δουλειά στην προπόνηση και έχω εμπιστοσύνη στο σουτ μου», ανέφερε.

Σχετικά άρθρα