Τι σημαίνει το όνομα Κατερίνα στην ονοματολογία;

25 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ
Ονοματολογία από τον Μάνο Μηκιδη

Το όνομα Αικατερίνη σημαίνει καθαρή , αγνή , αμόλυντη , αμωμη.Επισης σύμφωνα με μια άλλη ανάλυση σημαίνει ‘’ εαρινή , ανοιξιάτικη’’..

Η κάτοχος αυτού του ονόματος είναι ένα άτομο που παίρνει πρωτοβουλίες , με ενθουσιασμό , με παρορμητικό , δυναμισμό κι θαρρος.Φθανει στην επιτυχία ανεξάρτητα με τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον δρόμο της.

Αρέσκεται στο να είναι ηγέτιδα-αρχηγός παρά να είναι οπαδός. Έχει σκέψη ανεξάρτητη γεγονός που πολλές φορές την οδηγεί σε απροσδόκητες κι ‘’βιαστικες’’..καταστασεις.Απαραιτητο είναι να αναπτύξει την υπομονή της κι να μάθει να συνεργάζεται με τους γύρω της.Το Α ανήκει στην δυναμική τριάδα , στον Ήλιο κι τον Λέοντα και έχει σαν έμβλημα του το ξίφος.

Ανταποκρίνεται με έναν ενστικτώδη τρόπο σε κάθε ‘’πρόκληση’’ κι το κάνει με δράση κι έντονο ταμπεραμεντο.Δειχνει πείσμα και ξεροκεφαλιά , τόλμη κι αποφασιστκοτητα.Ξερει τι θέλει αλλά το διεκδικεί με λάθος τρόπο.Την εκνευρίζει η ..αναμονη και γενικά δεν ..χαλαρώνει εύκολα!!

Δεν ασχολείται με την γνώμη των άλλων ,τα λέει έξω από τα δοντια και καλό είναι να βάζει κάποιες στιγμές φρένο στις σκέψεις κι τα λόγια της!!!

Χρόνια πολλά!!!


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...