Απεργία Πέμπτη 27 Νοεμβρίου: Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

25 Νοεμβρίου 2014

Δεν θα γλιτώσουν την ταλαιπωρία οι επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη, καθώς στην πανελλαδική απεργία θα συμμετάσχουν με στάσεις εργασίας και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

Πώς θα κινηθούν

  • Λεωφορεία και τρόλεϊ: Θα κινηθούν από τις 9.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ. Οι εργαζόμενοι, δηλαδή, θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
  • Οι συρμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ: Θα κινηθούν από τις 10.00 π.μ. εως τις 4.00 μ.μ. Οι εργαζόμενοι, δηλαδή, θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 το πρωί και από τις 4.00 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας, για να διευκολύνουν τους πολίτες να κατέβουν στα συλλαλητήρια. Οι συρμοί του Μετρό θα σταματάνε στη Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω της απεργίας στον Προαστιακό.
  • Οι συρμοί του Τραμ: Θα κινηθούν από τις 9.00 π.μ έως τις 5 μ.μ. Οι εργαζόμενοι, δηλαδή, θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 το πρωί και από τις 5.00 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.
  • Τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού: Δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.Madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ