Κουρμπέλης: «Να ξεχειλίζει το πάθος»

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι του στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπεσίκτας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League μίλησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης .

«Είναι ένα σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι για τον Αστέρα. Θα τα δώσουμε όλα για όλα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα το πάθος θα πρέπει να ξεχειλίζει από όλους τους παίκτες, η αποφασιστικότητα και να εκμεταλλευτούμε τις τελικές προσπάθειες που θα κάνουμε στην επίθεση. Αν έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία, τότε η ομάδα θα πάει καλά όπως πήγε στο παιχνίδι με την Παρτιζάν. Το παιχνίδι με την Μπεσίκτας δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Το παιχνίδι εκεί τελείωσε, πήραμε ότι πήραμε και την Πέμπτη θα κυνηγήσουμε ότι καλύτερο για να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά η ομάδα στην πρόκριση, μέσα από ένα πολύ δύσκολο όμιλο».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Θέλουμε τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν, έτσι ώστε και αυτοί να είναι περήφανοι για μας και εμείς περήφανοι για αυτούς».

Σχετικά άρθρα