Σιμεόνε: «Σπουδαίος ο Ολυμπιακός»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ, στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ερώτηση του pamesports.gr ο τεχνικός της Ατλέτικο ευχαρίστησε δημοσίως τον Μίτσελ για τα δικά του εγκώμια προς το πρόσωπό του, ενώ πολλές φορές μίλησε με θαυμασμό για την εικόνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη την τελευταία διετία.

Η συνέντευξη του Σιμεόνε:

Αν τον εξέπληξε η ήττα στην Αθήνα:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός μέσα και έξω, το έδειξε και στην Ιταλία και στη Σουηδία. Είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και πολύ καλή στην ανάπτυξη με Ντομίνγκες και Αφελάι . Δεν μας είχε εκπλήξει ο Ολυμπιακός στην Αθήνα, τον περιμένουμε το ίδιο δυνατό και αύριο».

Για τη διακοπή στην Ελλάδα και αν θα είναι υπέρ ή κατά του Ολυμπιακού:

«Θα το δούμε αύριο. Μια διακοπή σε ξεκουράζει, αλλά και σε βγάζει εκτός ρυθμού πολλές φορές. Θα δούμε…».

Για το ότι η Ατλέτικο δεν χάνει εδώ και 1,5 χρόνο στην έδρα της

«Νιώθουμε άνετα στο σπίτι μας, αλλά ποτέ δεν κοιτάμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και αυτό είναι το αυριανό».

Για Γκριεζμάν ή Γκαρθία

«Και οι δύο είναι επιθετικοί που σκοράρουν, ο Ραούλ Γκαρθία δίνει άλλα χαρακτηριστικά και παίζει πιο πολύ στο κέντρο, ο Γκριεζμάν έχει διαφορετικά. Θα δούμε τι θα κάνουμε αναλόγως με τις ανάγκες της στιγμής».

Πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει τις αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού;

«Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύεται αυτό, να αντεπιτίθεται μετά από τα δικά μας στημένα και θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε».

Αν κρίνεται η πρόκριση και αν σκέφτεται την 1η ή την 2η θέση;

«Βιάζεστε πολύ, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όλα τα ματς είναι κρίσιμα, θέλουμε να παίξουμε με ένταση και να κερδίσουμε».

Για τον Μάντζουκιτς:

«Έχει μεγάλη όρεξη να παίξει, είναι χρήσιμος και θα είναι πολύ δύσκολο να μείνει έξω».

Για Μίτσελ και Ρομπέρτο:

«Να ευχαριστήσω τον Μίτσελ για τα λόγια του, κάνει κι αυτός μια καλή δουλειά στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, όπως φάνηκε και πέρσι και φαίνεται και φέτος. Για τον Ρομπέρτο και αν θα πρέπει να παίζει στην Εθνική, θα ρωτήσω τον Ντελ Μπόσκε και θα σας πω…(γέλια)».

Για την τακτική του αυριανού αγώνα:

«Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, να μπούμε δυνατά και πιεστικά από την αρχή και να προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Σχετικά άρθρα