Με νέο lead in (από Δευτέρα) και χωρίς τη Στάη θα πορευτεί το δελτίο του MEGA

27 Νοεμβρίου 2014

Προφανώς συνειδητοποίησαν στο MEGA ότι η ένταξη της Έλλης Στάη στο δυναμικό του δελτίου ειδήσεων περισσότερα προβλήματα θα δημιουργούσε παρά θα έλυνε… Και αποφάσισαν όπως διαβάζουμε στο newpost να μην προχωρήσουν σε συνεργασία μαζί της!

Άλλωστε το κλίμα στο κανάλι δεν ήταν ποτέ θετικό στο ενδεχόμενο της έλευσης της δημοσιογράφου… Επιπλέον οι συζητήσεις για το ποιος από τους σχολιαστές θα βγαίνει πρώτος, πόσο χρόνο θα έχει στη διάθεσή του ο καθένας και άλλα σχετικά, που είχαν ήδη μπει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων… μόνο μπελάδες θα προκαλούσε στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού που προσπαθεί να βρει την πορεία του μετά τις αλλαγές που σημειώθηκαν.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι το δελτίο ειδήσεων θα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή της τηλεθέασης με ένα ισχυρό lead in και όχι με την προσθήκη σχολιαστών που ο κόσμος ξέρει τι θα ακούσει, ανεξάρτητα από το αν υποστηρίζουν τη μία ή την άλλη άποψη! Ως εκ τούτου μόνο πρόσκαιρα θα ήταν τα οφέλη… Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το δελτίο ειδήσεων του MEGA, χρειάζεται να ενισχυθεί με νέους σχολιαστές και τόσο ο ΔΟΛ όσο και ο ΠΗΓΑΣΟΣ, έχουν εξαιρετικούς δημοσιογράφους που μπορούν να επιτελέσουν άριστα αυτόν το ρόλο!

 

Enimerosi24.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ