«Πως να μην θυμάμαι το πρώτο γκολ του του Μέσι;»

Με το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League. Η αρχή για τον Αργεντινό “μάγο” της Μπαρτσελόνα είχε γίνει αρκετά χρόνια πριν όταν τη σεζόν 2005-2006 σημείωνε το πρώτο γκολ του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο άνθρωπος που είχε δεχτεί εκείνο του γκολ από τον 18χρονο τότε Μέσι, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, γυρνάει τον χρόνο πίσω και θυμάται τη φάση.

«Πώς να μην το θυμάμαι. Νόμιζα ότι είχα την μπάλα στα χέρια μου, αλλά με κάποιον τρόπο ο Μέσι, μου την πήρε και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένας νεαρός σταρ και όλοι περιμένανε το πότε θα βάλει το πρώτου του γκολ. Ηγέτες της Μπαρτσελόνα ήταν οι Ροναλντίνιο, Ετό, Τσάβι. Όταν φθάσαμε στην Βαρκελώνη στράφηκε η προσοχή των δημοσιογράφων σε εμάς για να δουν ποιους θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα. Έγραψαν τα πάντα, αλλά δεν ήταν σε πρώτο πλάνο ο Μέσι. Όμως, στο γήπεδο φαινόταν τρομακτικός με τον τρόπο που ντρίπλαρε και έκανε ότι ήθελε. Έβλεπα μια ιδιοφυΐα», δήλωσε ο Κροάτης τερματοφύλακας.

Σχετικά άρθρα